slider

Referenties

 

Danny

"Ik ben erg tevreden met het professionele en deskundige advies van de Fijter Financieel Advies. Britt en Robert hebben mij onafhankelijk hypotheekadvies gegeven waardoor ik de beste (en meest voordelige) keuze kon maken. Daarnaast werd ik in het volledige traject ontzorgd en hoefde ik alleen essentiële documenten aan te leveren. De communicatie tussen mij en de hypotheekverstrekker verliep allemaal via de Fijter. Absolute aanrader!"


Elgar

Ontzorgen en vakbekwaam. Dat zijn de 2 belangrijkste redenen waarom wij al ruim 20 jaar via De Fijter advies onze hypotheken en verzekeringen hebben geregeld. Is er iets voorgevallen; even bellen, je hebt de volle aandacht en het wordt geregeld. Elke situatie vraagt bij iedereen om maatwerk en wij hebben het gevoel dat dat ook geleverd wordt. Dit in combinatie met de persoonlijke benadering maakt het nog ook laagdrempelig en gezellig om contact op te nemen.


Maaike

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met De Fijter Advies. Al ongeveer 10 jaar werken wij erg prettig samen met alle medewerkers. De Fijter Advies is goed bereikbaar en er wordt snel gehandeld wanneer er aanpassingen etc. nodig zijn bij bijvoorbeeld de verzekeringen die wij via De Fijter Advies geregeld hebben. Ook staan de medewerkers open om te kijken naar andere mogelijkheden en gaan ze tot het uiterste met zoeken naar een passend Advies.


Thomas

"De Fijter denkt mee met de situatie en zorgt voor goede begeleiding van begin tot eind, dit heeft mij uiteindelijk veel tijd en stress bespaart. Ze zijn bereid om mee te denken en dit alles tegen een goede prijs!"

Anniek en Bram

"In mei 2020 hebben wij onze nieuwe woning gekocht en zijn we voor financieel advies overgestapt naar de Fijter advies. We kwamen hier terecht omdat we via meerdere mensen positieve verhalen hoorden. We zijn erg goed en snel geholpen. De gesprekken met Britt waren erg prettig en voelde heel vertrouwd. Ook als we nu tussendoor nog vragen hebben dan worden we altijd keurig netjes en zeer snel geholpen. Wij raden de Fijter Advies zeker aan!"


Tim en Krystle

Vanaf het eerste contact is de communicatie zeer prettig en persoonlijk. Tijdens de hypotheekaanvraag word je goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken en wordt er op alle facetten snel geschakeld. Onze situatie was allesbehalve standaard met inkomen uit het buitenland en constante ontwikkelingen t.g.v. de coronacrisis. Desondanks is De Fijter erin geslaagd om ons op een perfecte manier te helpen waarbij ze geen uitdaging uit de weg gaan.


Ruud

"Wij wilden onze hypotheek graag omzetten. Daarbij zijn we door Robert en Britt heel goed geholpen met het zoeken naar een bij ons passende hypotheek. Voor vragen kun je sowieso altijd bij hen terecht, klantvriendelijkheid staat bij hen hoog in het vaandel."


 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees ons privacy statement voor meer informatie. Gaat u akkoord met het gebruik hiervan?