Skip to main content

slider nieuws

Nu & Later

Levensloopplan

Heb je wel eens nagedacht over wat je werkelijk belangrijk vindt in het leven? Vast wel. Inzicht in je huidige financiële situatie is de eerste stap op weg naar een financieel plan. Het belangrijkste en voor velen ook het moeilijkste is het in kaart brengen van je wensen en doelstellingen. Misschien wil je een wereldreis maken of zou je liever minder gaan werken. De helft van alle Nederlandse huishoudens spaart zonder een écht doel voor ogen te hebben. Dat is jammer. Want als je geen doelen stelt, zul je ze ook nooit bereiken. Wij willen hierover graag met je sparren.

In een levensloopplan gaan we in kaart brengen hoe je er op dit moment financieel voor staat. Hierna gaan we samen realistische doelen stellen. Vervolgens kijken we wat er nodig is om deze doelen te bereiken. Hierdoor creëer je overzicht over wat je nodig hebt om je wensen en ambities te realiseren.

stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht

Het kan zijn dat wij even telefonisch niet bereikbaar zijn. Stuur ons een whatsapp bericht of laat een bericht achter via onze website.

 

Stuur bericht