Skip to main content

slider nieuws

Hypotheken

Hypotheekadvies

Een huis kopen, bouwen of verbouwen is een spannend proces. Als je de beslissing genomen hebt, wil je het liefst alles zo snel mogelijk regelen. Hierbij komen natuurlijk veel vragen naar boven. De grootste vragen gaan vaak over het afsluiten van de hypotheek. Wat voor hypotheek past het beste bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten?


Wat kan je verwachten bij De Fijter Advies?

Wij adviseren en bemiddelen bij het aanvragen of aanpassen van jouw hypotheek. We brengen je persoonlijke situatie in kaart, analyseren mogelijke risico’s zoals overlijden of arbeidsongeschiktheid en vergelijken verschillende mogelijkheden voor jouw nieuwe hypotheek. Het enige wat jij hoeft te doen, is aan te geven waar jouw wensen en behoeftes liggen en de juiste documenten aanleveren.

De Fijter Financieel Advies biedt onafhankelijk advies om voor jou de meest passende hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij een bank. Wij bekijken het aanbod van alle Nederlandse banken en hypotheekverstrekkers.

Wat zijn de kosten?

Bij De Fijter Financieel Advies krijg je een advies op maat. Hierdoor is het tarief afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen. Starters krijgen bij ons een aantrekkelijke korting van €500,-! We kunnen al een hypotheekadvies aanbieden vanaf €1820,-.

Ten slotte vinden wij het belangrijk dat je weet wat de kosten zijn en welke werkzaamheden we hiervoor verrichten. Hieronder vind je een tarievenlijst van onze werkzaamheden. Bovendien nemen wij de kosten van het eerste gesprek voor onze rekening. Tijdens dit gesprek maken we vooraf duidelijke afspraken over het uiteindelijke advies en bijbehorende tarief.

Neem dus gerust eens contact op met Robert of Britt voor een eerste oriënterende hypotheekgesprek!

Download tarieven De Fijter Financieel Advies

stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht

Het kan zijn dat wij even telefonisch niet bereikbaar zijn. Stuur ons een whatsapp bericht of laat een bericht achter via onze website.

 

Stuur bericht