header

Zo werken wij!

De Fijter Advies is een klein bedrijf. Wij hebben ongeveer 600 relaties waarvan het merendeel totaalrelatie. We hebben bewust gekozen om een klein compact kantoor te zijn. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt werken. Onze klant kiest bewust voor ons. Wij kunnen op deze manier een zeer hoge servicegraad bieden en ons van de concurrentie onderscheiden. Wij hanteren een lange termijn filosofie en gaan voor een eerlijk advies op maat. Door segmentatie van de klanten kunnen wij elke klant de juiste aandacht geven. Pas als de klant tevreden is zijn wij tevreden.

Klant moet zich thuisvoelen

Persoonlijke aandacht is makkelijk gezegd, bij De Fijter staat dit echter hoog in het vaandel. "Elke klant is anders", zo zegt Robert en daarom geven wij uitsluitend advies op maat. Dit kan bij u thuis, of bij ons op kantoor. In een ongedwongen en vooral onafhankelijke sfeer informeren wij u graag vrijblijvend over al uw persoonlijke mogelijkheden voor nu en later.

Hypotheken als speerpunt

De laatste jaren hebben we als speerpunt de hypotheken gekozen omdat deze producten Robert persoonlijk goed liggen. Van hieruit krijg je een zeer goed beeld van je klant en het schept ook vertrouwen. Dit is de basis voor een totaalrelatie.

Scherpe prijzen

Om ook met de prijs scherp te blijven hebben wij ons aangesloten bij een inkooporganisatie. Hierdoor kunnen we concurreren met bijv. De Hypotheker of de Rabobank. Ook het inkopen van knowhow is hier mogelijk.

Erkend hypotheek adviseur

De Fijter advies is Erkend hypotheek adviseur.